VIP INTERIOR: Чешка блогърка печели хиляди последователи заради дома си

VIP INTERIOR: Чешка блогърка печели хиляди последователи заради дома си
Споделете с приятели ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone
След като топ интериорната дизайнерка и директор на интериорно студио EXTRAVAGANCE design – Николета Кръстева, вече ни вкара в дома на Роналдо, Адриана Лима, Ева Лонгория, Филип Плейн и анализира дизайна на ресторанта, който всички световни звезди, гостуващи в Париж, посещават, сега ни въвежда в едно много симпатично жилище, което е далеч от грандиозността, но е уютно и  много достъпно. Локацията ни днес е в Полша.
„Този път залагаме не на лукс и помпозност, а на стил в малка квадратура, но с много правилно подбрани елементи и мебели. Полска блогърка, която има близо 70 000 последователи в instagram, благодарение на дома си – снима изключително и само интериора, като иска да докаже чрез страстта си – „готвенето“, че храната и цветята, които внасят живот във всеки ъгъл на дома й, са детайлите, които сякаш променят интериора.
11
Днес на фокус е едно компактно, романтично жилище. Преобладава много светлина и  свежи акценти. Елегантният интериор е решен в светли тонове и нежни нюанси. В това жилище цари хармония и романтика. То е изключително малко, но заради правилния избор на светли цветове и множество огледала, то изглежда по-мащабно.
13
Във всекидневната най-забелижимата мебел е небезизвестния Chesterfield
( стойност около 3000 лв., според текстурата и бранда може да надскочи тази сума драстично)

Работен кът до дивана и немалка трапезарна маса намират място тук. Доста семпли, могат да бъдат намерени и в Икеа.
Уют в това помещение внася декоративната камина. На био етанол варират на стойност от около 1400 лв.
17
16
Кухнята е доста по-модерна от останалата част на интериора, което не е много подходящо, тъй като е в едно помещение с всекидневната. Черен лакобел на гърба на кухнята отразява останалата част от стаята.
Котлоните и мивка не са разположени много удачно, тъй като в момента няма работен плот. Мивката е толкова малка, че посудата едва ли се побира.
18
Тук има още една трапезарна маса, отново можем да я намерим в Икеа. А известните столчета на Philippe Stark „Ghost Chair“ (200лв.) са красивият детайл тук. Правилно избрани, защото те по никакъв начин не се натрапват в интериора. Перфектни за малки площи.
26
стол
Отивайки към по-интимната част на апартамента-спалнята, не можем да пропуснем антрето.
И там е най-разочароващата част на интериора, а именно вратите. В пълен разрив с този елегантен, хармоничен и романтичен интерио. Абсолютно неподходящ цвят.
Адмирираме множество огледала по стените, така пространството е оптически разширено.
Тук декорациите също не са забравени.
Скрин – Икеа  – 230лв.
22
скрин
Спалнята! Е, спалнята не бих казала че леглото е правилно позиционирано. То е достъпно само от едната страна. Прекалено натрупано е това помещение. Големият скрин и нощните шкафчета също могат да бъдат закупени от Икеа.
20
нощен ;каф
19
А за да бъдат по-елегантни са сменени дръжките. Добра идея!
Но този скрин определено е за по-голямо помещение.
Адмирации за множеството добре декорирани цветя и аксесоари, които са ключов детайл дори и в банята.
14
Обзавеждането на това жилище може да възлиза на около 30 000лв.- 40 000лв, а уютът и любовта, които царят в него са безценни.
15

 

Споделете с приятели ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone