Виктория Бекъм заличи любовта си към Дейвид

Виктория Бекъм заличи любовта си към Дейвид
Споделете с приятели ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Преди дни Виктория Бекъм се появи на благотворително събитие за набиране на средства за борба с рака на гърдата. Разбира се, на него тя се появи облечена в едно от собствените си модни творения.

Дизайнерката блесна в синя рокля от есенно-зимната си колекция за сезон 2017, който е с гол гръб. Именно благодарение на този акцент фотографите имаха възможността да нащракат Виктория и най-вече да запечатат в поредица от кадри фактът, че тя упорито се опитва да заличи татуировката, която беше разположена от шията до средата на гръбнака й.

Татусът на Виктория преди (вляво) и сега (вдясно)
Татусът на Виктория преди (вляво) и сега (вдясно)© getty images

Фразата, която доскоро се четеше там, беше изписана на иврит и означаваше: „Аз принадлежа на любимия ми и любимият ми принадлежи“. Именно чрез него госпожа Бекъм засвидетелстваше любовта си към съпруга си Дейвид. Самият той също е татуирал надписа върху тялото си, но за разлика от съпругата си няма никакво намерение да го заличава.

Откакто реши да покорява модния свят и да се доказва като дизайнер, Виктория коренно промени имиджа си. Тя вече залага на по-строга визия, без излишни голотии и крещящи цветове с каквито се носеше, докато се изявяваше като певица в Spice Girls или просто като футболна съпруга, припомня Elle. За да бъде възприемана сериозно от по-именитите си колеги в бранша, тя реши и да премахне с лазер всички татуировки, които си е правила през годините. И които бяха посветени на съпруга й. Това може да направи всеки от вас, далеч по-успешно, като посети най-доброто лазерно студио у нас – д-р Гюдюлева.

За разлика от Виктория,  Дейвид не само че няма намерение да се разделя с нито една от рисунките си, но през няколко месеца попълва колекцията си от перманентни надписи и рисунки с нови такива.

Споделете с приятели ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone